Nieuwsbrief 241
15-1-2023
DBH Nieuwsbrief
Deze nieuwsbrief wordt al door 353 abonnees ontvangen.

Beste {tag:name},

Bij deze ontvangt u uw nieuwsbrief, met daarin de centrale agenda en ander nieuws.

Nieuwsberichten voor de volgende brief graag voor 1-2-2023 aanleveren op db@harreveld.nl

Centrale Agenda

Datum Tijd Activiteit
20-1-2023 20:00 Kruisjassen Dorpshuis 't Kempken
21-1-2023 09:45 Marathon kaarten Café de Boer
26-1-2023 12:00 Kom met etten
27-1-2023 20:00 Kaartavond Café de Boer
3-2-2023 20:00 Kruisjassen Dorpshuis 't Kempken
6-2-2023 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
10-2-2023 20:00 Kaartavond Café de Boer
16-2-2023 18:30 Ziekenbezoek
17-2-2023 11:00 School Carnaval
17-2-2023 19:30 50+ Avond

Grote kruisjasmarathon Harreveld op zaterdag 21 januari 2023!

Het mag weer. Het kan weer. Hoe vaak hebben we dat het afgelopen jaar niet gehoord. Iedereen was uitgelaten dat we af waren van bijna alle coronabeperkingen en dat er weer van alles georganiseerd mocht worden. Ook wij waren blij; na bijna 2 jaar “kaartvrije” vrijdagavonden kon er weer worden gekruisjast bij café  De Boer in Harreveld. 

Toen we afgelopen september weer gingen starten met de 2-wekelijkse kruisjasavond was het voor ons als organisatie ook best even spannend hoe het zou gaan lopen. Zou er nog wel behoefte zijn aan een kaartavond? Waren de mensen niet teveel gewend geraakt aan “een avondje thuis?” Zijn er nog wel genoeg kaarters?; want helaas waren er in die 2 jaar ook een aantal kaarters ons ontvallen. Gelukkig kunnen we nu een paar maanden later concluderen, dat we klaarblijkelijk nog steeds in een behoefte voorzien. De meeste avonden waren weer redelijk goed bezet. Regelmatig nieuwe gezichten en ook enkele jeugdige kaarters wisten de weg te vinden.

Dat alles gaf ons als organisatie voldoende vertrouwen om nu voor de 3e keer een kruisjasmarathon te organiseren. Na de 2 goed verlopen voorgaande edities, hopen we dat ook nu weer vele kaarters uit Harreveld en wijde omgeving hun kaartgeluk en kaartplezier willen beproeven op zaterdag 21 januari bij Café de Boer; aanvang 09:45 uur. 

In een volledig opgeknapte en nieuw aangeklede ruimte bij cafe de Boer, zullen de nieuwe uitbaters Pascal Wassink en Lonneke Hartjes ongetwijfeld hun beste beentje voorzetten om het de kaarters naar hun zin te maken. Hopelijk zal hun jeugdig enthousiasme eraan bijdragen dat ook jeugdige kaarters een keer een kaartje willen leggen.  Want dat er veel kaarttalent – ook jeugdig –  in Harreveld zit, is op andere kaartmomenten wel zichtbaar geworden. En op die momenten bleek dat kaarten gewoon voor veel gezelligheid kon zorgen.

 

Daarom hopen wij ook dat we op deze kruisjasmarathon,] naast de vertrouwde gezichten, ook veel “nieuwe” gezichten zullen zien. Niet alleen uit Harreveld maar ook uit “de wijde omgeving”.  Kaarten is (gelukkig) niet grens-gebonden, kaarttaal is overal hetzelfde en kaartplezier moet voor iedereen bereikbaar zijn. Wij als organisatie willen ons inspannen om optimale ontspanning voor jullie mogelijk te maken.  Dus: “Schudt alvast de kaarten, laat je niet achter de kaarten kijken en sla dan op 21 januari je eerste slag”.  Allemaal tot dan!

( voor opgave zie bijgevoegde aankondiging )

 

Informatieavond

Dorpsbelangen Harreveld organiseert met diverse partners een informatieavond over drugs, alcohol en andere verleidingen.
Wil je hier meer over weten? Heb je vragen?
Geef je dan op en kom naar een leuke en informatieve avond in

‘t Kempken op 27 januari.

 

Hey hallo (ex-)kampleider van Jeugdkamp Harreveld!

Eindelijk is het zover….

Op 20 mei 2023 wordt er een reünie georganiseerd voor iedereen die ooit als kampleider is mee geweest. Hou deze datum alvast vrij! De officiële uitnodiging volgt nog.

Omdat we graag iedereen die ooit kampleider is geweest willen uitnodigen, willen we iedereen vragen informatie naar ons toe te sturen.

Dit gaat over jezelf, maar weet je nog wie jouw medekampleiders waren? Of weet jij wie jouw kampleiders waren toen jij als kind meeging? Dan horen we dat graag door middel van voor- en achternaam en eventueel telefoonnummer en e-mailadres naar reuniejeugdkampharreveld@gmail.com

Foto’s, video’s en/of documenten zijn ook erg welkom zodat we samen veel herinneringen kunnen ophalen tijdens de reünie. 

Tot dan!